Сигнално охранителната техника или СОТ може да изпълнява редица функции по превенция относно предотвратяване на влизане с взлом и всякакви подобни посегателства върху имуществото. Всъщност под това съкращение се разбира широка гама апаратура за наблюдение, датчици за дим и движение, специализиран софтуер.

Съществува голямо разнообразие от системи за сигурност и всяка от тях има специални функции, които я отличават. Ние от Syb.bg сме се постарали да предлагаме на своите клиентите висококачествени услуги от тези три категории:

Мониторинг

Вие искате да бъдете сигурни, че СОТ ще бъде в състояние да комуникира ефективно 24 часа в денонощието в случай на извънредна ситуация, нали. Предлагаме различни варианти да бъдете известявани при активиране на Системата – посредством обаждане на стационарен телефон, получаване на съобщение на мобилен или изпращане на сигнал онлайн. Можете да изберете най-удачния вариант за вас. Екипът ни ще предложи оптимално ефективното решение.

Професионален монтаж

Някои компании предлагат „варианти“ за инсталиране на СОТ на своите клиенти. Можете да се опитате сами да монтирате системата или да потърсите професионална помощ. В първия вариант разчитате на собствените си умения да поставите и настроите отделните компоненти, докато най-удачното решение би било да се доверите на експертите от Syb.bg. Ползата от професионално инсталирана система е, че не е нужно да се притеснявате за грешки по време на монтажния процес. Нашите клиенти получават гаранция за качеството на услугата и могат да са сигурни, че няма да има компромис с безопасността им.

Дистанционно контролиране на дома от мобилен телефон

Ако доскоро възможността да се контролира дистанционно сигурността на едно помещение, то напредналата охранителна технология вече превръща това в ежедневие. Знаете ли, че можете спокойно да активирате или деактивирате своя СОТ от мобилния си телефон или през Интернет. Отпадането на нуждата от постоянно физическо присъствие е може би най-голямото предимство на предложенията ни. А и като добавим опцията за безконтактно отключване на входните врати на сградите, можете да сте сигурни, че Syb-bg.com е вашият успешен партньор.

Потърсете ни сега, нека гарантираме сигурността на имуществото ви!