Цена за монтаж на СОТ на малки обекти и гаражи
459,00 лв.
630,00лв.

Монтаж на СОТ система Paradox

Това предложение на Syb-bg.com е насочено предимно към малки помещения – гаражи, складове, и едностайни апартаменти. Сигурността и надежността на системата е на най-високо ниво. В промоционалната цена е включена централа за оповестяване, два обемни датчика,клавиатура, сирена и един датчик за входна врата. В посеочената цена е включена и безплатна централизация към СОТ.

Детайли
Цена за монтаж на безжична СОТ система
785,00 лв.
999,00лв.
Безжична СОТ система PARADOX

Монтаж на безжична СОТ система свключени два
безжични обемни дaтчика

Тази система е подходяща за офиси или малки апартаменти. Безжичната СОТ система позволява инсталирането на техника без окабеляване, къртене и нанасяне на щети по офиса или апартамента. Ефективността на системата е безкомпромисна към нарушители, също както и жичните системи на марката Paradox. Монтажът на СОТ системата и в този случай е на най-високо ниво. В промоционалната цена е включена и безплатана централизация към СОТ.

Детайли
ЦЕНА за монтаж на СОТ система с включени 6 датчика
- лв.
-лв.

Монтаж на СОТ система CROW

Това предложение на Syb-bg.com е насочено предимно към големи помещения – складови помещения,многостайни апартаменти, офис помещения и др.Сигурността и надежността на сигнално охранителната техникае на най-високо ниво. В промоционалната цена е включена централа за оповестяване, шест обемни датчика, LCD клавиатура, сирена и един мук.Системата има възможност да бъде разделена надве независими системи части, които се включват и спират от охрана с различни кодове за достъп.

Детайли

Доверете ни се, нека се погрижим за сигурността ви!