В днешно време Системите за контрол на достъп осигуряват цялостно управление и контролиран достъп до отделни помещения, сгради,кооперации, асансьори и др. Използването на контрола на достъп се извършва чрез безконтактна чип карта(чипове тип ключодържател, бяла карта с опция за брандиране и др.), като при доближаване на чип картата, се прочита от контролера и се извършва проверка за правата на достъп.Ако достъпът е разрешен се подава сигнал за отключване към електромагнитен механизъм. Контролерите могат да бъдат както самостоятелни(например пред входна врата на блок), така и свързани в единна мрежова система. Често тези контролери служат за следене на работно време. Съществуват най-различни решения в зависимост от нуждите и изискванията.

САМОСТОЯТЕЛЕН КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

Самостоятелните контроли на достъп са с вградени четци за карти.Това ги прави бюджетно и сигурно решение. Имат най-голямо разпространиение в жилищните кооперации.Благодарение на правилно подбрани контролери, ние от syb-bg.com, гарантираме надеждната им употреба, а съчетана и с професионален монтаж от наша страна, получавате максималната фунционалност на устройството.

Мрежови контрол на достъп

Мрежовите контроли на достъп се използват основно с индустрилна цел. Или казано по-просто, употребата им е предназначена за фирми, които искат да ограничат достъпа до външни лица и в същото време да отчитат работно време на своите служители. С годините, ние от syb-bg.comуспяхме да изградим надежден екип, тясно специализиран в контрола на достъп и по този начин предлагаме много надеждни решения, както от страна на монтаж, така и от страна на техниката, която използваме. Благодарение на тези два важни критерия, може да получите едновременно защитаи контрол над служителите си.

Потърсете ни сега, нека гарантираме сигурносттави!